Tillig TT víkend 2012

Vážení přátelé zlatého středu,
rok 2012 nám přinesl spoustu změn a jedna z nich je změna v pořádání oficiálního Tillig TT-víkendu, který se v letošním roce bude konat pod patronací obchodu Es Pečky Františka a Martina Dvořáčkových.

Jak jste byli zvyklí, bude work shop, na kterém si tentokrát budete moct poskládat lokomotivu T435.0139 a také si budete moci zakoupit dva exkluzivní modely. Chladírenský vůz Ibbhps je novinkou nejen jako ČSD, ale i jako vůz takový. Vždyť je to teprve rok a kousek, kdy tento model dala firma Tillig na trh. Druhý vůz je naopak již běžným modelem v nabídce firmy Tillig, ale letos poprvé v historii je vyrobený v provedení ČSD. A jako třešničku na dortu vám k tomuto modelu nabízíme dvě dřevěné přepravní “bedny” s logem Strojexport. Jejich využití je tedy více než univerzální.

Ceny jednotlivých modelů najdete na konci tohoto povídání. Modely jsou vyrobené v limitovaném počtu, vozy zhruba po 400 kusech, lokomotiv bude 150 kusů. Modely si můžete již nyní rezervovat na emailové adrese modely@modelyasport.cz

Ještě tedy pár informací:

Místo konání – Pečky u Kolína
Datum – 9.-10.6.2012

Součástí tohoto setkání budou výstavy klubových kolejišť, prodej modelářských doplňků od předních malo i velko výrobců, pouť, mašinka, na sortiment firmy Tillig bude po dobu výstavy v prodejně BDDP Pečky výrazná sleva a další...ještě upřesním.

Ceny akčních modelů:

Závazné ceny jsou ceny v €.

Členové Tillig TT Klubu při předložení klubové kartičky obdrží slevu 5% na každý vůz (maximálně jeden vůz od každého na jednu kartu) a stejně tak na jeden kus modelu lokomotivy. Modely je možné zaplatit předem oproti vystavené faktuře, ale není to nutností. To jen pro případ, že by jste nechtěli s sebou vozit velkou hotovost a také chtěli urychlit vydání modelů.

Na setkání s vámi se těší David Strupp

Další informace můžete získat na www.es-pecky.cz

letak letak letak letak letak letak

1. Leták ke stažení (PDF)
2. Leták ke stažení (PDF)