Speciální modely k TT víkendu v Pečkách

K letošnímu TT víkendu, který proběhl druhý víkend v červnu v Pečkách, jsem si pro Vás připravil tři modely.

Jako první je model vozu Ca. Tento model vznikl v podstatě jen proto, že předchozí BCa se vyprodal velmi rychle a stále o něj byl zájem. Ale slibuju – na dlouhou dobu je to ode mě poslední podobný model. Jen poznámka na okraj – k tomuto vozu se stejně jako k předchozímu velmi hodí, a popisy je i tak připravený, model restauračního vozu Ara. Najdete ho úplně na konci. Tento vůz lze objednávat na mém e-shopu.

Ca Ca Ca Ca Ca Ca

Jako druhý model jsem si připravil výsypný vůz Fads od firmy Loco. Na poslední chvíli se povedlo sehnat i náklad štěrku, tedy bylo možné vůz zakoupit i s nákladem. Tento vůz lze objednávat na mém e-shopu.

Fads Fads Fads Fads Fads Fads Fads

Jako poslední je to strážní domek, alias „Vechtr“ od firmy Igra model. Tento model byl velmi okukován, což je i na některých detailech malinko vidět (pomačkané zábradlí, atd.). Nicméně o domek byl velký zájem. Stavebnice obsahuje jeden domek, který můžete postavit buď v rovině a nebo do svahu. Dále ve stavebnici naleznete okapy a rýny, který na mustrech nejsou nalepeny. Tento domek lze objednávat na mém e-shopu.

Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek Strážní domek